Novosti

BUZETSKI PARK OSMAŠA BOGATIJI ZA JOŠ TRI NOVA STABLA

29. svibnja 2024.

I ove su godine učenici matične škole Vazmoslava Gržalje Buzet, završetak osnovnoškolskog obrazovanja obilježili sadnjom stabala bagrema u Parku osmaša. Već tradicionalno, osamnaestu godinu za redom, buzetski osmaši kod Autobusnog kolodvora sadnjom stabala po završetku školovanja ostavljaju zeleni trag kako bi Ih podsjetio na osnovnoškolske dana i zauvijek povezao s rodnim gradom.

Tri nova stabla posadili su ove učenici 8.a, 8.b I 8.c razreda, njih šezdesetak, s razrednicama Jasminom Markežić, Rebekom Pilat i Dolores Černeka., i time nastavili ovu simboličnu gestu.

Osmaše i njihove razrednice pozdravila je u ime buzetskog gradonačelnika, pročelnica Upravnog odjela za opće poslove, društvene djelatnosti i razvojne projekte, Elena Grah Ciliga, te ravnateljica Osnovne škole Vazmoslava Gržalje Buzet Jadranka Bartolić Muzica, poželjevši učenicima puno uspjeha u srednjoškolskog obrazovanju te ih pozvala da se vraćaju Parku osmaša koji čuva uspomenu na sve generacije buzetskih učenika. Također puno uspjeha zaželila im je i direktorica gradskog komunalca „Park“, suinicijatora i suorganizatora ovog projekta, Ervina Š. Kisiček. Upravo će bagem, brižno čuvati uspomenu na njihovo djetinjstvo i osnovnoškolsko obrazovanje.

    Veličina fonta
    Kontrast